Ojsan..

Wopsi. Hann inte blogga imorse innan jag givk hemifrån och efter det har jag ju inte haft internet. Det blev inget med Oliver, så träffade Vicki och Jonathan istället idag! Trevligt trevligt.
Ska kanske iväg till Wilma ikväll, hoppas det i alla fall. Får se hur det blir, orkar inte vara hemma haha.
Men vi hörs
/ S


Stallet

Sitter nu i stallet och ska jobba, har varit här sen halv åtta typ. Ikväll ska jag hem till min mormors stuga för att fira Valborg, mysigt mysigt. Nu måste jag gå igen! Hörs / M


Hala Xhema, världens bästa bloggare.

Hej finisar! :D 
Ville berätta om min favorit bloggare, Hala Xhema.
Enligt mig är hon världens bästa bloggare! Hon är så jävla ball och underbar. :D 
Och liksom hennes utseende, dör för det, just sayin'. 
Första gången jag kollade hennes blogg så tänkte jag typ "vafan är det här?" sen bah kollade jag igen lite senare och jag fastnade. 
Seriously, kolla hennes blogg. http://nattstad.se/halas OCH GLÖM INTE BORT HENNES BLOGG NAMN. 
/ S

Veckans band

Jeremy McKinnon - sång
Neil Westfall - gitarr
Kevin Skaff - gitarr
Joshua Woodard - bas
Alex Shellnut - trummor

Jag & bästa vän.


HEMMA.

PEEPZ. JAG ÄR HEMMA. JAG ÄR HEMMA.
Har sån fet migrän igen. Åh dö. 
Oh well. Sitter och dör typ över bilderna som kom upp innan, sååå snygga hihi. 
Imorgon har vi ju studiedag så ikväll kanske jag ska till Viktoria och sova där, vet inte riktigt. Beror på migrän och hur mycket jag orkar och så. 
Ska även se om jag hinner fixa mina naglar, måste fila och måla om dom haha.. Ska bara orka också.. ;) 
 
Har också tänkt på det här; är jag typ den enda som inte ska ut o supa o festa imorgon när det är valborg? xd
-kommer nog inte ens bli utsläppt från huset- förlåt Amanda by the way för att jag härmar dig med binestreck, text, bindestreck. Blev så kär i det. xd
 
Men ja, see ya peepz. c: 
/ S
Gjorde denna gif'sen i skolan innan imorse på "hålan" haha.

über heta pojkar *.*

asdfghjkl
Det här är bara vissa av dom men mums asså! 

Håla... Typ.

Hejhej! :D 
Nu har vi typ håla. På ett sätt. Asså vi har lektion men ja. Let me explain.
Vi skulle haft tyska nu men vår tysklärare är också engelsklärare och det är ju nationella prov för niorna idag, haha. Så vi har Hisham (mattelärare) och vi sitter i en studiehall och får göra basically vad vi vill. Haha.
Har tidsinställt 2 inlägg till senare idag, ett till 12 och ett 17. Ni som följer bloggen vet att det som kommer upp klockan 17 idag är Veckans band. ;) 
I eftermiddag ska jag fixa en bild till en grej vi har i bild för jag vill helst använda mina bilder och inte googles och sedan ska jag göra engelska. Sedan efter det blir det amazing uppdatering! :D 
Vi hörs, puss.
/ S

Morgon

Har precis käkat frukost och nu sitter jag och kollar på tv med min lillasyster. Idag blir uppdateringen lite seg från min sida, först skola, sen ska jag träna och lite sånt. Likadant imorgon och på onsdag, ska jobba då. Men jag ska försöka tidsinställa lite inlägg och så tills imorgon senare ikväll. Vi hörs! /M


Nu ska jag gå o lägga mig snart.

Tog min sömnmedicin för en stund sen, gick och duschade och nu snackar jag med lite peepz på kik. 
Ska tidsinställa Veckans band till imorgon och kanske något mer, vi får se. Imorgon har vi ingen dans så när jag kommer hem imorgon blir det läxor om jag har några annars så blir det säkert bra uppdatering! 
Sen på tisdag är det ju valborg och då har vi fått studiedag hihi, så då ska jag förmodligen träffa Oliver! Madde skulle egentligen vara med men hon kunde inte så jag och Oliver sa att vi nog skulle träffas ändå. Vi får se hur det blir.
Men vi hörs imorgon, puss.
/ S

Uppdateringen har sugit idag..

So mni märkt har uppdateringen sugit idag men vi har ju haft dansshow och jag har ju inget internet och ingen annan har uppdaterat.
Jag kommer att vara lite off med uppdateringen fram tills 1a maj då jag får surf igen, hoppas ni står ut, bara imorgon och tisdag ju! ;) Men vi hörs.
/ S

Dansshow

Gör oss redo för dansshow! :D
/ S & J


Hello

Hej! Sitter just nu och lyssnar på världens bästa All Time Low, perfektion på hög nivå! Men uppdateringen blir dålig från min sida idag för jag ska in till Danmark med min familj sen och då kan jag inte vara inne på internet eller skriva sms eller så. Tycker att ni alla ska kolla in min bästavän Linnea's blogg http://linneamariaahti.blogg.se/ !
Vi hörs senare då ! / M


Såhär såg jag ut ikväll


Let's get ready

Hej!
Dansshowen gick ganska bra och efteråt så fick jag veta att min pappas tvillingbror var i Sverige och han hade varit och sett showen. Inte sett honom sen i somras eller något så det var kul att se honom igen. :)
Ska snart fixa mig, vi ska ju ha kalas för släkten på pappas sida och Madde ska ju vara med!
Just nu sitter vi i mitt rum och lyssnar på Black Veil Brides album Wretched and Divine och ska snart ut och hjälpa pappa fixa i uterummet.
Vi hörs senare då ni även får outfit och så!
/ S


Bilen

Sitter i bilen med Sofia på väg mot hennes dansshow, Sofia kan inte uppdatera så mycket för hennes surf är slut på telefonen bara så ni vet :) men vi hörs senare !! /M


GRATTIS <3

HEJ!
 
Idag fyller Sofia 14 år :D jag tycker att alla ska skriva grattis till henne ;)
Hoppas du får en bra dag plutt <3 med massa dans! Och lycka till på showen så ses vi imorgon <3
ÄLSKAR DAJ!!!
Finns ALLTID här för dig! PUSS <3

/J

IT'S MY BIRTHDAY

God morgon!
Min födelsedag idag, hihi! Äntligen 14. :D
Idag är det dansshow och vi ska även fira mig så snart ska jag & Madde upp och baka!
Bjuder på två bilder på mig sen igår så hörs vi senare! :D
/ S


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTAVÄN! 
Vet inte vart jag ska börja, är så jäkla dålig på sånna här texter haha. Men du har alltid funnits vid min sida och genom eld och vatten har vi gått tillsammans! Du är min själsfrände, tvilling, syster och världens bästavän! Funderar ofta på hur tråkigt och dåligt mitt liv skulle vara utan dig vid min sida! Du är helt enkelt världens bästa och finaste! Ha nu en underbar dag för det förtjänar du!! 

HEEJ

Nu har jag blekt Sofias underhår och det blev morot även om hon inte vill erkänna det själv heheh... Nu sitter vi och lyssnar på lite chillmusik och äter Ben and Jerrys nomnomnom.. Hörs imorgon!! / M

Bleker underhåret


Dans 2 timmar

Suttit på Sofias dans i två timmar, fick inte följa med in .. Så jag satt i omklädningsrummet och kollade på film på telefonen, kollade på the perks of being a wallflower. Asså den va såååååå bra rekommenderar den starkt! Ha e fortsatt bra kväll uppdaterar senare!! / M


Dagens låt

Jag har fått sån riiiktig crush på denna låten haha. Jag har helt ärligt talat aldrig hört You Me At Six innan, bara hört talas om dom. Sen typ i förrgår började jag lyssna på dom för jag lyssnade på lite nya band och fastnade direkt för denna låten! :D 
/ S

Så går det när man inte har någon surf...

Uppdateringen går åt helvete! 
 
Hih imen ja, så är det antar jag.
Sitter nu och väntar på att nästa lektion ska börja -13.10- vi ska ha svenska tror jag. Egentligen SO men vår SO lärare är i Berlin med 9b på skolan så ja, då har vi vår svensklärare istället! 
Jag och Madde blir skjutsade till stallet sen, pappa erbjöd sig! :D 
Men vi hörs sen, tidsinställt inlägg kommer om typ 20 min. ;) 
/ S

Två...

Två lektioner kvar sen blir det hem och iväg till dansen! Woop Woop! Även fast jag är trött som ett as!!! Men men det kan inte hjälpas! Men ska ha musik nu hörs!! /J


Haha, kom nu då!

Hejsvejs! 
Kollat tonårsbossen, pluggat och duschat nu! Kan svenskan hyffsat bra så det ska väl gå bra imorgon hoppas jag! :) 
Vill att mina skal ska komma nu för mitt skal är verkligen helt jobbigt, det är så sönder ju och på ena sidan så är det så taggit typ för att det gått sönder så det fastnar i allt och alla typ.. xd 
Sen har jag tagit sömnmedicin (man ska ta det 1-2 timmar innan man ska sova) så förmodligen kan jag sova hela natten inatt och så! 
Ska bli fett skönt, dock kan man bli extremt trött på morgonen så om det blir för jobbigt ska jag sluta ta medicinen. Prova den i några dagar i alla fall! :) 
Vi hörs imorgon, puss & godnatt 
/ S

Svenska, Tonårsbossen och dusch.

Jepp, så ser min kväll ut ikväll! 
Skulle fixa klart min engelsk läxa men det fucka upp sig, vet inte om det var hemsidan eller mitt internet. Tror det var internet, så jag kunde inte kolla på avsnitten och därför inte skriva det jag skulle heller.
Imorgon har vi ett litet test i svenska så ska gå och duscha fooort sen ska jag plugga svenska innan det är tonårsbossen! Får nog plugga i reklampauserna och efteråt också, haha... ;) 
Svenska & engelska & tyska är ju ämnena jag verkligen vill ha bra betyg i, så det gäller att ligga i! 
Sen imorgon efter skolan går jag och Madde hem till mig och hämtar kamera, dansgrejer osv sen tar vi bussen till stallet så ska jag fota henne och Plutten. Hon sa att hon inte ska rida, men hon kanske ångrar sig, vi får se! 
Efter att vi varit i stallet åker vi in till stan för då har jag träning inför showerna i helgen, dock får vi inte ha kompisar med inne i salen så hon ville sitta i omklädningsrummet och vänta i två timmar! Jag sa faktiskt att jag kunde åka själv men hon ville med så... ;) 
Sen när vi kommer hem blir det att bleka mitt hår och så! :) 
Vi hörs efter tonårsbossen! :D 
/ S
 
Chilldag idag med myskläder och duckface jao.

Detta är för Miley Cyrus & Justin Bieber fans.

Det verkar som att Justin Bieber, Drake och Miley Cyrus har haft ett sammarbete! ;) 
Både Miley och Justin har twittrat om att det var kul att jobba med varandra, att dom itne vet när det ska släppas osv. 
Dock går det rykten om att låten kommer släppas 5e augusti, så håll utkik! ;) 
/ S
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek

Tänkte

Det låter inte så bra men haha, men jag och Sofia tänkte starta en this or that, nu skriver this or that frågor t.ex. Choklad/lakris osv. Vi svarar på dom frågorna på söndag och om vi inte får tillräckligt många så kommer vi på några själv haha.. Hörs senare puss ! Ställ många frågor nu! / M & S


Hårprodukter

Tänkte skriva ett inlägg om vad jag använder för hårprodukter osv! 
Och även tipsa om vilken sida ni kan köpa bra hårprodukter på med bra priser också! ;) (klicka på ordet hårprodukter för att komma till hemsidan)
Jag använder PROFFS hårspray och g2b's hårspray som luktar hallon, luktar sååå gott hihi! Jag älskar båda två, min g2b är nästan slut för är så kär i den! :$ Flaskan är röd och har en rosa kork!
Sen använder jag L'oreal paris värmespray som har rosa flaska. Den använder jag inte bara när jag ska platta håret och så, haha helt ärligt så gör jag aldrig det! På morgonen när jag fixat håret och om jag inte plattat det långa så sprayar jag varmespray i handen, gnuggar och sen tar jag i det i håret och låter det torka av sig själv. Gjorde så förut sen slutade jag. Jag började nu igen för 2 dagar sen och jag skojar inte, skillnaden är ENORM! 
Sen använder jag Head and shoulders schampo då jag hade mjäll innan och jag har fortfarande lite. Och jag använder L'oreal paris hårinpackning, vet inte riktigt vad den heter. Men burken är typ... Vit. Lol mycket hjälp haha. Kan ta foto någon annan dag på det! Sen använder jag något balsam ibland också som vi har hemma, har ingen aning om vilket märke eller så.
Men jag bleker och färger ju mitt hår väldigt mycekt just nu och mitt hår är faktiskt i jättebra skick för att torteras så mycket, på grund av produkterna jag använder. :) 
Många använder kanske samma märke på allt, men jag mixar och har mig, hihi! 
/ S

Skaffa er en egen fantasi eller skriv ingenting.

Något jag stör mig på är när någon "kopierar" vad någon annan skrivit på sin blogg. 
T.ex såg jag på en blogg igår -nämner inga namn- någon hade också skrivit så om Justin Bieber och tagit faktan JAG fått reda på. Fakta som min kompis sagt till mig, inget som jag läst.
Man kan väl hitta egen fakta eller skriva om något eget? 
Säg nu inte att jag kör på dubbelmoral eftersom att jag skrev om Emma Watson och nakenbilder efter att jag såg det på andra bloggar. Jag var inte ens i närheten av att skriva vad dom skrev.
Så ja, skaffa egen fantasi eller något att skriva om än att bara skriva vad alla andra gör. 
Peace.
/ S

Jag orkar inte...

Hej! :D 
Var nyss på Ica med Erica och handlade baguett till mig, äpple, snickers till Erica och sen delade vi på en monster.
SÅÅÅÅ GOTT PEEPZ. 
Fick nyss sms av 3 också att min surf på mobilen är slut haha, detta suger... :( 
MEN OM 2 DAGAR BLIR JAG 14 FATTAR NI?! 14. FJORTIS. GAH.

Jag har ett inlägg tidsinställt till 15.00 och ett 17.00 så cheecka in då! 
/ S

Ni vet redan...

Ni vet redan att jag sa att jag kanske inte skulle uppdatera igår och ja, jag orkade inte när jag kom hem! 
Jag och Victor åkte ju till min dans, sen Arena 305 och sen när vi kom hem var jag såååå trött haha... :( 
Men idag blir det bättre uppdatering, promise! 
Men nu måste jag öva på min tyska, jag uppdaterar er aaas mycket idag, jag lovar gånger 1000! :D 
/ S

Skolan

Jag är så slut i kroppen idag! Efter två timmar i stan och sen en timme på dansen! Mina ben känns som gelé!!!!!!!! Haha men det fixar sig nog! Imorgon har jag SO:prov och dans i två timmar på kvällen! Sen på lördag blir det att gå på kusinens konfirmation! ;) ska bli kul! Nästa år ska jag ju konfirmera mig :) sen på söndag är det show! Woop Woop jag måste verkligen träna dessa dagarna för att inte göra bort mig xD men vi hörs börjar nu! /J


Morning

Morning ! Förlåt för att jag inte uppdatera senare på kvällen, men jag skulle iväg till ridningen O så, sen efter ridningen hade telefonen bara 1% och så skulle vi in och äta på en Kina restaurang, sen när jag kom hem ville jag bara sova. Men idag så ska jag bara träna på gymmet och så. Så jag hinner nog ta upp datorn och tidsinställa några inlägg. Puss! / M


Hej Victor.

Tjabba.
Victor sitter och undrar vadfan jag är inne på trolol. 
Nästa lektion är språk , tyska för mig.
Eftersom jag och Victor ska iväg ikväll kommer jag inte tid att plugga till tyskan och kanske inte uppdatera heller, så i såfall hörs vi imorgon! 
Men vi hörs sen för nu måste jag plugga tyska
/ S

Prov

Ska ha NO om 5 min, vi ska ha prov om magnetism. Jag hoppas att jag klarar det iallafall .. Det är ganska svårt. Men vi hörs senare puss ! / M


AJ SOM FAN

God morgon!
Asså haha, jag skar mig nyss på ett papper. :( skulle stoppa ner min fysikbok o alla papper i datorväskan så bah rev jag mig, åh ni fattar inte hur omt det gjorde haha.... :(
Men nu måste jag gå till skolan så vi hörs senare!
/ S


YEY.

Mihiihi! 
Sa ju innan att jag är i behov av ett nytt mobilskal då mitt är sönder och jag hittar typ inga andra förutom det på Ella som jag tagit sönder lite och ett annat som bara är klumpigt. xd 
Så nu har jag valt 3 skal som mamma betalt till mig, ni får se hur dom ser ut när dom kommer hem till mig. Avslöjar inget i förväg. ;) 
Haha, men vi hörs imorgon för nu ska jag fortsätta med min engelskläxa! :D 
/ S

Något jag lätt hade kunnat ha på mig ;)

/J

Tycker det är riktigt skämmigt..

Tja! 
Så detta blir inlägget om JB som jag snackade om innan! ;) 
Jo typ alla vet ju nu att han är på Believe Tour nu och så. Tre av mina kompisar var på showen i Danmark och väldigt många på den i Stockholm. Det gick ju runt på nyheterna att Justin var TVÅ timmar sen? Asså wut?
Jag tänkte; men visst, det var en gång. Det är okej.
Sen berättade min kompis för mig att han var 2 TIMMAR försenad i Danmark. Och vet ni varför? Han ville inte börja spela när det fortfarande var ljust ute. 
Assså wuuuut? Men hallå. Det börjar bli sommare, KLART DET ÄR LJUST UTE 19.30.

Sen var han ju sen på konserten igår också, asså jag orkar inte. Hört att det var många som buade, och ärligt talat så hade jag också gjort det, även om jag var Belieber. För liksom, hallå. 2 timmar sen för att man inte vill spela när det är ljust ute? 
 
Jag kommer säkert få mycket hat nu för att folk kommer tycka att det är ett hatinlägg om Justin Bieber, men jag tycker det är så. Hade något av mina favoritband varit så sena på en spelning av en sån anledning så hade jag buat. För det tycker jag inte att det är värt.
Vi hörs, puss.
/ S

HELLU

Sitter i stallet just nu, har ridit min fina häst ! Han är världens finaste. Sen gick jag och åt och nu ska jag snart dra mig neråt mot stallet och borsta mammas häst. Vet inte vad jag ska blogga om. Några förslag? Ha en super kväll! / M

Plugg....

Hej, nu får jag nog ta och skriva lite mer på bloggen! Även fast min lilla värld är helt upp och ner xD men jag ska se till att fixa det snart! Om jag inte gör det kommer jag att få panik x'''D haha men men ni vill nog inte höra om min upp och ner vända dag/vecka/månad! S jag gör såhär ist! Nu ska jag plugga och sen ska jag se om jag kan tidsinställa lite inlägg ikväll! Om jag lyckas få en paus från allt pluggande! Sen har jag gjort ett inlägg till ikväll klockan 20.00 kolla då vet ja ^^ men vi hörs! /J


Yes

Appen funkar igen!! Anlände nyss till stallet och ska rida min plutt en runda vi hörs efter det :) / M

https://cdn3.cdnme.se/4084649/7-3/pic_5176806addf2b3729a171b5e.jpg" class="image">


APPEN FUNKAR IGEN WIIIIE

Nu funkar appen igen , wie! :D
Jag har tänkt ut ett inlägg som kommer upp ikväll, ni vill inte missa det, om Justin Bieber! ;) just nu äter jag glass & snart ska jag plugga. Fått veta att det inte blir någon sång idag så det betyder mer plugg & då kanske jag kan få B på fysikprovet? ;) (kommer jag aldrig få xd)
Men vi hörs, puss
/ S


Statistiken sjunker...

ÅHH. BLOGG.SE FÅR ER APP ATT FUNKA NUU.
Uppdateringen blir dåligare, statistiken sjunker osv. Vi har inte tid att sitta på kvällarna och tidsinställa massa inlägg till dagarna hela veckan, och vi kan typ inte skriva under skoltid. Jag har massa grejer att göra med skolan. Engelska, svenska och sen har jag prov imorgon osv. Så det blir ju inte direkt roliga inlägg heller. Menmen, hoppas statistiken blir bättre när appen funkar igen.
Puss
/ S
 
BTW SÅ ÄR MADDE ÖVERLYCKLIG ATM HIHI.

CP app

Jävla cp appen på telefonen funkar fortfarande inte så därför blir det lite seg uppdatering tills den funkar. Är inte inne på datorn jätteofta o så. Men ville bara säga det så att ni vet varför jag inte uppdaterar så bra -.- Vi hörs :* / M
Btw har fått en ny förebild, asså världens finaste tjej, Stephany Avila, asså älskar henne!

tjäääääna.

Hej på er fina homosapiens!
Sofias jävla blogg.se app vägrar ju fortfarande funka och hon sitter och gör läxa just nu, så jag bloggar åt henne! Ja, jag är jätte snäll, mihihi. Haha, gosh.. Nej men jag heter Amanda, jag är en kort liten fjant som är bästa vän med Sofia, hon är bra. Jappjapp.
Har inte tänkt att beskriva mig själv direkt, haha, min blogg finns HÄR, HÄR eller HÄÄÄÄÄÄÄR
Jag gör ingenting just nu, har precis gjort Tiramisu, det är mumma det. Jag gillar att baka för att sen kunna äta det. Det är typ därför jag bakar, haha. 
Ni kan få en fin bild på moi också:
HAH, lol på er bitches som faktiskt trodde att det var jag... Det är Sofia, hon ser ut så atm. Stilig brud det där!

Veckans band

Levi Benton - sång (eller ja, han skriker ;) )
Justin Aufdemkampe - gitarr
Jerod Boyd - trummor
Ryan Neff - bass och "clean vocals", alltså sjunger han allt som är sång och inte skrik :)
B.J Stead - gitarr

Bara så att ni vet...

hej!
Jag har extrem migrän - igen, så jag kommer nog inte uppdatera så mycket mer idag. Har i alla fall Veckans band tidsinstältt till 17.00. Eftersom att vi har show i helgen så måste jag verkligen till dansen idag & jag SKA varamed och dansa. 
Hittade en medicinburk i köket nyss där det stod "oral lösning", vadfan betyder det? Haha.. :( 
 
är i behov av ett nytt mobilskal då det jag har nu är sönder och så. Och jag vill ha något nytt. Så ska se om min kära mamma har lust att betala ett... :) 
vi hörs!
/ S

Bloggar jag följer

Lovade ju ett inlägg om detta så tar det idag! 
Dock orkar jag inte sitta & spara massa bilder på bloggarna jag följer så jag kommer bara skriva deras namn och tagga deras blogg på namnet. x) 
Så tryck på deras namn så kommer ni till deras bloggar! 
 
 
Haha, kommer inte på om jag följer fler eller inte.. Aja. x) 
/ S

Panik

ASSÅ. Blogg.se appen funkar fortfarande inte, så jag får panik för jag kan ju inte uppdatera.
Men nuhar jag tyska, hörs
/ S
 

Vad händer?

Haah asså...
Sitter nu och skypar med Ellinor, gjorde lite engelska innan, inte helt klart men skitsamma.
OCH JAG SITTER OCH KOLLAR PÅ KLÄDER PÅ INTERNET. Vad händer med mig? :o
Jag gör aldrig det typ haha... 
Känner att jg måste bli rik för där finns såååå mycket grejer som jag vill ha, haha...
Men vi hörs senare ikväll, för ska fortsätta snacka och kolla kläder nu och sen efter maten plugga. Vi hörs, puss.
/ S
 

Så var mina planer förstörda...

Hej! 
Jojo åkte hem för typ en timme sen tror jag, eller något sånt i alla fall. Hade tänkt fråga om någon ville träffas typ eller något men så kom jag på att jag låg efter i engelskan & svenskan och att jag har fysik. Svenskan kan jag inte göra för min bok är i skolan men engelskan håller jag på med just nu. Ska göra den tills det är middag sen efter middagen blir det fysik eftersom vi har prov på onsdag, i magnetism. Och jag suger på det. Fysik har aldrig heller varit ett av mina bästa ämnen så ja, måste få upp betyget. I alla fall försöka.
På vårt fysikprov förra terminen fck jag C, fysikprovet om ellära denna terminen fick jag D så nu på magnetism vill jag helst ha C eller B så jag stannar på mitt C haha...
Men nu ska jag återgå till engelskan, vi hörs! 
/ S
 
Jag trotsade kylan idag och var ute i shorts o så. Haha, kallt, men värt det. Jag vill ha sommar nuuuu! :) 

Svar på frågestunden!

Anonym *host Filip *host -
Hur började ni tre lära känna varandra?
SVAR: När jag gick i tvåan så började Madde i min klass, hon flyttade hit där vi bor nu och vi blev bästa vänner typ direkt. Sen några år senare efter att jag och Jojo hade dansat med varandra i flera år så började vi snacka och vi blev också bästa vänner! Sedan vid något tillfällle träffades alla 3 tillsammans och vi liksom connectade direkt. :D 
 
Amanda Westberg -
Vad tycker du om miiiiig? :* 
Favorit band? 
Favorit plagg? (Ja, jag behöver en bild..) 
VAD VILL DU HA I FÖDELSEDAGSPRESENT?! (säg inte "inget", alla vill ha presenter..) 
Vad har du för kamera? 
Vad längtar du till? 
Godaste att dricka och godaste att äta du vet? 
Kan inte du lägga upp en video när du dansar, typ, snart? 
Vilka bloggar följer du? 
Jag är bäst, erkänn? :*
 
Sofia, varför har inte du en egen blogg när det bara är du som bloggar typ..? Jag kan fixa en design ifall du någon gång ska göra en egen :D <3
SVAR: Du är bäst, underbar, rolig, liten, knasig, konstig, älskvärd. Allt bra helt enkelt! Hih, löv ja böge <3 
Uh, jag har flera stycken men om jag måste välja ett så Of Mice & Men tror jag... x) 
Vi har redan diskuterat det på facebook vännen. ;) 
Uhh, Canon 400D tror jag, minnns inte riktigt. Den är inte speciellt ny i alla fall. x)
TILLS JAG ÅKER TILL DIG, 19 DAGAR KVAR JU, WOOOOH! 
Coca cola & kycklingsallad helt klart! :D 
Haha, vi får väl se, kanske! ;) 
Kan ta det i ett annat inlägg, orkar inte skriva det nu haha... 
Klart du är :*
Asså jag vet inte, helt ärligt haha... 
 
Anonym -
Finns det som du velat ändra i ditt liv? 

Om du fick en enda önskning, vad skulle det i så fall vara? 

Finns det nåt som du saknar i ditt liv?
 
 
SVAR: Asså det finns en MASSA grejer jag vill ändra i mitt liv, men inget jag kan göra åt direkt! 
Att vara lycklig.
Lycka. 
 
Olivia -
Har du någon lust att träffas i sommar? ;)
SVAR: Självklart, hör av dig bara! :D 
 
Sara Elofsson -
Hur länge har ni/du bloggat? 
Hur ser ditt dröm hus ut? 
Favoritmat? 
Favorit plagg i din garderob? 
puss <3
SVAR: Jag har ju haft en blogg innan vi startade denna och den hade jag i typ ett och ett halvt år, inte haft någon innan den och detta är enda bloggen efteråt. :) 
Kan ta det i ett annat inlägg också, för ja, jag tror det kan bli ett långt inlägg. xd 
KYCKLINGSALLAD. 
Bilder här ovanför. :) 
Puss :*
 
Linnéa Hagström -
Varför startade ni en blogg tillsammans? 
Bästa minnet ni har tillsammans?
SVAR: Asså helt ärligt så vet jag inte riktigt. Jag hade fått blogglusten tillbaka lite och även Jojo (vet inte hur det var för Madde) men vi orkade inte ha hand om en blogg själva så vi sa att vi kunde starta en tillsammans, så att om en av oss inte kunde uppdatera så kunde typ dom 2 andra! Dock är det ju typ bara jag som uppdaterat på sistone. 
Vi har otroligt många, sjuka och roliga minnen tillsammans, kan absolut inte välja ett! 
 
Sauwraa -
Skulle du/ni välja att gå upp 10 kg i bara muskler eller gå upp 10 kg i bara fett? :)
SVAR: Helt ärligt, så skulle jag välja 10 kg fett. För att jag väger redan för lite och går jag upp så förlorar jag den vikten igen, så jag skulle valt fett. 
 
Anonym *host* Ellinor *host* -
Vem är den bästa du vet som börjar på E och slutar på llinor? 
När ska du börja spela fotboll? ;) 
Nämn en bra sak om Bara (finns ju något såklart)! 
Snyggaste bandkillen? (BARA EN!) 
Favoritlåt? (EN BARA) 
Vart vill du bo när du är vuxen? 
Vad vill du jobba med? 
Hur länge har du varit one directions största fan? ;) 

Vifta på händerna fjortis ADIOS!
SVAR: Haha, vet att du vill att jag ska svara att det är du, så jag är snäll idag. Du såklart! ;) 
Tror inte jag ska börja för den klubben som jag kan börja i har samma träningstider som min dans och dansen går före allt annat för mig. 
Finns absolut ingenting! 
Det där var inte snällt, men om jag måste välja bara en så... Austin Carlile tror jag.
ÅHHH DINA FRÅGOR ELLINOR. Men just nu, Hey Mister med Miss May I tror jag. 
USA eller England, bara jag slipper Sverige, det suger kuk! 
Innan ville jag bli kirurg men nu bill jag bli typ frisör eller nått, vet faktiskt inte! xd 
Ha-ha-ha-ha, skit kul.<3 
 
Anledningen till att bara jag svarar på frågorna är för att dom flesta frågorna är till mig och så. Men vi hörs babes, puss.
/ S

Photoshoot från igår

Igår så gick vi ut och fotade. Vi tog nästan 300 bilder, här är vissa av dom! 
Om någon tar dom utan vår tillåtelse polisanmäls det. :) 
/ S & J

Barnkalas, wooo!

Morsning morsning!
just nu sitter jag och Jojo i soffsan med ipaden och stör oss på att blogg.se appen intr funkar i våra mobiler, då för ersn skull gick vi in på safari från iPaden.
idag har Ella barnkalas & jag och Jojo har lovat att hjälpa till, så det ska vi göra! Vi hörs senare osså hoppas jag att dom fixar appen snart.
har ett inlägg tidsinställt till 13.00 & ett till 15.00, checka in då! 
/ S

Miley Cyrus röker marijuana?

SÅÅÅ, för några dagar sen släpptes det bilder på Miley där hon röker och vissa påstår att det är marijuana & hon bar inte heller sin förlovningsring. 
För det första så är det ju Mileys liv och om hon vill röka så får hon göra det, man får väl hoppas att hon inser vad som är bäst för henne osv! 
För det andra så JO, Miley och Liam är fortfarande förlovade. Det har gått runt rykten om att deras förlovning var avbruten etc, men det var inte sant. Bara falska rykten som några omogna idioter spridit! 
Jag var ett väldigt  stort fan av Miley under en längre tid så jag vet ganska mycket om flickan. Jag lyssnar nästan aldrig på hennes låtar längre men jag kollar på henne filmer och hon är en av mna förebilder. 
Ni behöver inte bry er så mycket att hon röker gräs eller vad hon nu vill, bara för att hon en gång var en Disney stjärna. 
Visst, jag tycker också det är fel att hon röker det, men det är upp till henne och hon kommer ändå förbli min förebild.
/ S

Bjuder på fina bilder


Vad jag fått idag av min bästa vän, kära familj och kära släkt.

Tack så hemskt mycket, blev så himla glad! 

Otroligt patetiskt

Jag tycker att det är otroligt patetiskt att man ska hålla på att sprida rykten om personer eller snacka massa skit om dom hela tiden med allihopa, och anklaga oskyldia människor för saker de inte har gjort klanka ner på någon för hur de ser ut, tex. dom som ahr sjukdommar och missbildningar och kan inte rå för hur de ser ut. Alla är fina / vackra på sitt egna sätt :) Att kalla någon ful gör inte dig finare. Vissa personer är överviktiga och vissa har normal vikt, vissa kan inte rå för hur deras kropp är byggd. Många kämpar hårt för att gå upp / ner i vikt. Att folk går och klagar på hur de ser ut gör det inte lättare för dom, ni borde stötta dem och hjälpa dem på vägen till ett lyckligt liv. Världen är orättvis och vissa föds tyvärr med missbilningar eller andra saker de inte kan rå för, att folk  sen går oc kallar dem fula / äckliga eller likande är bara EXTREMT patetiskt. Tänk på vad ni säger innan ni klankar ner på någon. Om du går runt och klankar ner på någon pågrund av deras utseende gör det inte dig till en bra / tuff person. Du visar bara att deras personligheter är så mycket bättre än din!!
 
/S & J

Just nu:

Just nu sitter jag och fixar mina naglar och sjunger lite för mig själv. Ska nog bara bli vanliga svarta naglar, blir kanske någon liten detalj dock, vi får se! :) 
Har precis frågat Jojo när hon kommer, hon ska ju vara med på mitt och Ellas släktkalas! Kommer visa ikväll/imorgon vad jag fått och så! :) 
Ha det så bra, puss
/ S

Tourn.se

Tourn.se är en hemsida där man kan bli sponsrad av olika företag etc. Vi gick nyss med på hemsidan och vet inte riktigt hur det går till osv, men om vi tycker att det är en bra sida så kommer vi självklart att skriva om den i ett till inlägg senare! 
Jag är jätte exalterad (heter det så?) för att se vad det går ut på, hur det går till och så! 
Har någon av er läsare registrerat er på hemsidan och använder den? Isåfall, vad tycker ni om den? :)
Gå gärna in och anmäl er sötnosar! 
/ S

GLAD

HEJHEJ ALLIHOPA.
FÖRLÅT ATT JAG INTE UPPDATERADE MER IGÅR, MÅDDE PISS OCH BLOGG.SE APPEN FUNKAR INTE.
HAR FÅTT TVÅ PRESENTER AV MAMMA O KIM, HIHI PRECIS  VAD JAG ÖNSKADE MIG! 
MEN NU MÅSTE JAG STÄDA, PUSS. 
/ S

godnattt

Natti alla fina läsare. E astrött nu. men ja vi hörs imorgon puss haj !
 

HEJ IGEN


VIDEOINLÄGG YEY


HEJ IGEN

HEJ IGEN ! Jag e tillbaka, just nu tänkte jag fixa ihop ett litet videoinlägg eftersom att jag tänkte att ni kanske ville höra mig prata o sådär. Så i'll be right back! / M

Mormor kommer på besök

Tja!
Precis bakat kladdkaka till lillskiten eftersom att hon fyller år idag. :D
Sitter och smsar lite med Wilma nu och väntar på att mamma och Ella ska komma hem & då har dom också mormor med sig, så ska vi fika lite och så.
Jag har kommit fram till att det är migrän jag har, tog ju medicin för det igår men den hjälper inte, sug kuk kära migrän medicin. Men så det är absolut inget som smittar! :D
Vi hörs. / S

Bilder på mig och lillskiten från igår <3


Bilder på kak groder och sanna och jag

Micci = fotograf


Lunch

Sugig kvalite på iPaden men skitsamma.
Detta är alltså min lunch idag haha, skulle haft i tomat också men vi hade ingen bra tomat hemma. Dessa 3 är de enda grönsakerna jag gillar.. xd
Men vi hörs!
/ S


Skulle du?

Jag skulle. Fan vad ballt. Dock hade jag nog börjat gråta åt boken också, men whatever.
/ S

Sofiaaaaaaa!?

Är hemma idag igen, på lillskitens födelsedag. Måste bli frisk tills imorgon, jag har inte feber i alla fall så det är väl inte något smittsamt.
Nu ska jag gå o äta frukost o så, vi hörs senare!
/ S

Jag o min älskade "säng" på golvet.


Tumblr for life

Tjabba! 
Sitter inne på tumblr och så nu och bara chillar. Är så jävla trött, haha ska snart gå och lägga mig. Ska bara snacka lite med Ellinor först bara. ;) 
Madde sitter och skickar as gamla bilder på sig själv och en bild på oss två från typ 2011, typ skäms över hur jag såg ut haha... 
Men vi hörs imorgon babes, tack för att ni besöker så bra. :*
/ S

Besöksrekord igen. :')

VI HAR BESÖKSREKORD IGEN. TACK SÅ FETT MYCKET KÄRA UNDERBARA LÄSARE.
Visst, siffran är fortfarande låg men det är ändå besöksrekord! ;) 

Nu ska jag kolla på Friends with money, velat se den hela veckan men varit för trött. Så ikväll skippar jag tonårsbossen och kollar på denna filmen istället. Vi hörs ikväll eller imorgon. ;) 
/ S
 
Min äldsta bild på instagram (som är kvar, rensat bort) 

Eftersom...

Eftersom jag faktiskt ansträngt mig nu med mina läxor så tänker jag gå ner och duscha, göra te till mig själv och sedan sätta mig och kolla på film.
Snackade nyss med Sara på skype, så himla härlig tjej alltså! :D 
-innan jag snackade med henne gjorde jag läxor-
Vet inte om jag ska till skolan imorgon eller inte, mår ju fortfarande inte bra, min huvudvärk blir bara värre.
Det är därför jag bestämt mig för att sätta mig och glo på film sen. xd 
Om jag stannar hemma imorgon så ska jag måla mina naglar och förmodligen kolla om Grey's anatomy säsongerna, så jag gör något vettigt. Och ska även försöka sova också.
Men hoppas att jag kan gå till skolan, för då betyder ju det att jag är frisk och att jag är frisk på släktkalaset på lördag! 
Imorgon fyller lillskiten år också, men vi hörs! 
/ S
 

Kycklingwooooooook

Tjatjaa!
Sitter i soffan just nu med min lillebror bredvid mig som kollar allt jag gör på iPaden, så säg hej till lilleman nu!
Till middag åt vi kycklingwok, sååååå goooooott! Ehehe. Ska upp på mitt rum nu, fixa engelska grejer och kanske till och med klämma in lite fysik i allt, om jag orkar vill säga...
Sen blir det förmodligen film, mår fortfarande dåligt så orkar typ inte göra något. Men vi hörs. Puss
/ S


Jockiboi DÖD?!

Asså wuuuuut. 
Igår såg jag på facebook att det går runt att Joakim Jockiboi Berg är död och att dom hört det från hans bror? 
DET ÄR INTE SANT ATT HAN ÄR DÖD, HAN ÄR LIKA LEVANDE SOM MIG. Att folk berättade för hans släktingar osv gjorde ju självklart att alla blev ledsna och oroliga. Och hans BROR blev ju såklart skiträdd och så, men ändå säger ju folk att dom hört det från hans bror?
Åh, patetiska människor som inte har något bättre för sig än att sprida att någon är död. Tvi på er.
/ S

Min bebis har kommit❤

Åh sp underbar! Ångrar absolut inte mitt köp :D
/ S


Veckans låt

Eftersom Madde tagit paus gör jag detta för henne. ;)
Denna  videon kom ut igår så checka in den! :D 
/ S

Riskakor

OMG INTE ÄTIT PÅ ÖVERLÄNGE, sååå gott!


Meh...

Hej!
Jag mådde as dåligt imorse så jag orkade inte uppdatera. Var i skolan första lektionen -tyska- och sedan gick jag hem för jag mådde fortfarande dåligt. Så jag laddade ner blogg.se appen och instagram till iPaden för jag orkar inte sitta med mobilen.
Nu ska jag dricka te och vila lite, bjuder på gamla bilder som jag hittade i iPaden, dessa är från när vi precis fick den typ. Xd
/ S


Pluggdax.

Tjaa!
Varit o dansat ikväll och gjort lite planer för nästa vecka osv! 
Nu måste jag plugga tyska för jag får verkligen inte in detta... Och självklart ska jag dricka te också! 
Om jag inte uppdaterar innan jag lägger mig så hörs vi imorgon, puss.<3 
/ S
 
No need for introductions, I've  read about girls like you on the backs of toilet doors

Denna underbara låten får mig att gråta

När den är såhär i akustisk version så börjar jag helt ärligt att gråta, haha...
Ta er tiden att lyssna så är ni bäst! <3 
Puss / S

Dance is my life <3

Hej, påväg till dansen nu! I det extremt fina väderet <3 som jag har saknat solen ;) ska bli så kul och skönt att dansa idag, för när jag dansar glömmer jag alla andra problem som finns i mitt liv just nu <3 när jag dansar känner jag mig FRI <3 utan problem och besvär <3 HAKUNA MATATA /J


Jag har blivit beroende...

Hahah, asså. Jag har blivit beroende av att blogga igen... :( 
Tänker hela tiden ut nya grejer som jag kan blogga om, dock glömmer jag bort vad ajg tänkt ut när jag väl har datorn framför mig.. Ibland kommer jag på det igen! ;) 
Har ett inlägg till 18:00 så glöm inte att kika in då, eheh. 
Ska se om jag kan tidsinställa grejs till imorgon innan jag åker till dansen, så slipper ni mina tråkiga inlägg om vad jag gör för stunden. x) 
Men vi hörs! 
/ S

Extremt snygg outfit!


Borsta tänderna, woopwoop.

Godmorgon!
Ska snart gå & borsta tänderna, tänkte bara att jag skulle uppdatera för er skull innan. ;)
Idag har vi slöjd, kanske jag hinner bli klar med min tröja. Hoppas på det i alla fall! :D
Sen efter skolan så ska jag hem, äta mellanmål & så och sen ikväll ska jag på dans, meep. :3
Men vi hörs!
/ S

Btw så har jag ett inlägg tidsinställt till 14:00 och ett till 18:00, glöm inte att kika in då. ;)


Hemklickad!

Efter många om & men och många snäääääälla så har mamma klickat hem nit- bhn till mig, hihi. :D 
Ska se om det finns någon att skypa med och sen ska jag dricka mitt te, vi hörs imorgon.
Har tidsinställt ett inlägg till klockan två imorgon, så glöm inte att kika in då babes! :D 
/ S

Spontan promenad & gitarrspelande

Go' kväll!
Sitter just nu i bilen på väg till min sånglektion! :)
Innan smsade Ebba mig så gick vi ut, gick till ica, handlade glass o så. Sen efter det när jag kom hem satte jag mig och spelade gitarr. :)
Riktigt skönt ute nu, så himla underbart!
Vi hörs efter lektionen, puss :*
/ S


I can't drown my demons, they know how to swim

Tjaa! 
Sitter och lyssnar på Bring Me The Horizon just nu - därav rubriken här ovanför! 
Hade ju mössa på mig hela dagen idag och kände för att ta foto när jag kom hem sen satte jag ihop denna bild, hihi. 
Nu kom min mamma och min lillasyster hem, det första Ella gjorde var att springa och krama mig. Aww lillskiten fyller ju 4 år om 3 dagar, åh minns det som igår när jag fick åka till sjukhuset och se henne för första gången. <3 
Har gjort klart min arbetsprocess och ena grejen på engelskan, ikväll ska jag öva till fysikprovet och ska se om jag kan klämma in den sista engelskagrejen! 
/ S
 
 

Är det meningen att jag ska skriva något här?

Hej!
Jag vet att mitt bloggande har sugit på senaste tiden.. Men just nu känns det som att mitt liv är -uppochner-
Jag har för mycket att göra och komma ihåg, och snart vet jag inte äns vad jag själv heter xD haha!  Men jag ska lösa det så snart jag kan!
 
Sen haar jag ne fråga till er! Vill ni att jag ska visa lite roliga saker man kan göra på GIMP ? För det kan jag göra! Typ hur du får en bild i en text, snyggare ögon, mm. Så skriv en komentar så får vi ser hur det blir ;)
 
Ha det bäst!
/Johanna

Inte en jävla aning

Hahah, fan vad lågt jag pratar... :( Men ni får stå ut! 


OMG BARA 199 KRONOR?!

OMG DENNA AS SNYGGA BH ÄR FÖR BARA 199 KRONOR HOS FIONAVINCENT IDAG. JAG SKA SÅ ÖVERTALA MAMMA OM ATT KÖPA EN TILL MIG OHMYGOD.
Det är bara idag, både guld och silver, ni kan köpa den här! :D http://fionavincent.se/accessoarer/studded-bra-silver/
 

Mellanmålsdags.

God eftermiddag! :D 
Satt nyss och åt mitt mellanmål -tvåknäckebrödmedprickigkorv- och nu dricker jag mitt te samtidigt som jag kollar på Ellen DeGeneres show, älskar henne, hon är så ball! :D 
Ska sitta och fixa lite med bildgrejen och ena engelska grejen och så  nu också, så hörs vi senare! 
Kom också på nu att jag glömde lägga upp veckans band igår... Men så ni får det nästa vecka istället, förlåt! 
Vi hörs, puss
/ S

En lektion kvar, götttttt

Yo motherfuckers!
Har lunchrast nu, ganska äcklig mat, men jag åt bara för jag var hungrig.
Sitter och smsar med Jonatan o lite annat trevligt folk, lol.
Men vi hörs i eftermiddag när jag kommer hem!
/ S


Ett riktigt inlägg också!

Godmorgon!
Jag tänkte att jag kunde skriva ett riktigt inlägg också medans jag ändå var igång, haha.
Första lektionen är matte, tycker det är ganska kul då jag är ganska bra på detta kapitlet! Hehe, trolololol.
Idag händer inget speciellt, ska hem & plugga. Igår fick vi veta att vi har ett fysik prov på onsdag och jag kan literally ingenting så jag ska plugga till det & sen ska jag göra en grej som jag ligger efter med. Och jag ska skriva en arbetsprocess så att jag kan få omdöme o betyg i bild och jag ska fixa en grej i engelskan. Haha...
Sen ikväll ska jag på sång, as usual!
Vi hörs, puss!
/ S

Mössa idag trololol. Haha ful bild men det bjuder jag på!


#semicolonproject413


Resultatet av blekning, fina rötter!

Det andra håret är typ orangeat.. Nästa vecka blir det blekning utan rötterna :p


Madde bleker mitt hår

Fick en gammal stol, 3 lakan och en plastpåse av pappa och sedan började vi bleka håret!
/ S


Lunchrast med detta retard


Uh...

Tjabba! 
Sitter på tyska lektionen nu, haha. Dock sitter jag och kollar bussar och sånt till Arena 305 då jag förmodligen ska dit nästa vecka när min polare gigar där. :3 Vet dock inte om jag ska åka eller inte, för jag hittar verkligen inte i Malmö. Eller ja, den delen av Malmö. xD 
Nästa lektion är idrott, hoppas det är något kul idag!
Ikväll har vi extra träningen på dansen inför dansshowerna 27e och 28e april! Ska bli kul. :3
Men vi hörs!
/ S

Så jävla trött så nu säger jag godnatt


Tar en paus

Tar en paus från bloggandet, kommer förmodligen tillbaks om några dar, see yah! / M

Till..?

Ska hem till pappas flickvän nu, träffat henne en gång innan och sa bara hej då liksom, sen gick jag och Madde. Dock gick hon & pappa med men dom gick bakom oss hela tiden. xd
Ser ut som... Jag vet inte vad, inte är det fint i alla fall! Haha men hon och hennes söner får stå ut! ;)
Men vi hörs ikväll!
/ S


Bakar macarons med två retards

Detta är tyvärr hur dom bakar dock, sprutar ut skit genom fönstret.


Kaffe :)

Nu dricker jag mig goda caffe latte med carmell <3 i'm in love <3


Naken bild på Emma Watson?

Asså åh. 
Har sett på flera bloggar nu, nakenbilder på Emma Watson.
För det första, BILDERNA ÄR FAKE. REDIGERADE I PHOTOSHOP FÖR ER SOM INTE VET. 
Man ser det hur jävla fake det är, och om man söker på "emma watson nude pics" eller liknande så kommer det upp flera andra bilder där hennes huvud sitter på andras brudar kroppar. 
Tänker dock inte lägga upp bilderna här på bloggen, ni får kolla själva om ni vill se! 
Pusshej / S

Frågestund!

Jag har ingen fantasi på vad jag ska skriva längre så ja. Kör på, frågor till alla. Avslutas nästa helg.
/ S

Blogg.se appen funkar igen!

Godmorgon!
Ni får ett morgoninlägg bara för att appen funkar igen! ;)
Nu ska jag och Jojo snart äta frukost och sedan ska vi gå och handla så att vi kan baka idag. Vi ska baka cupcakes och macarons eller hur det stavas... xd
Men vi hörs!
Puss / S


Lost all faith in this dying world


Ung mamma

Som jag skrev i förrigår så vill jag bli ung mamma! 
Asså inte typ 16 and pregnant.. Men asså jag vill helst vara mellan 19 och 22 typ. 
Jag vet inte varför det är så, men så har det typ alltid varit haha. Många klagar liksom och säger att unga tjejer inte kan bli bra mammor, men det kan de visst det! 
Jag vill alla som någonsin sagt mot mig och den drömmen att jag kan vara en bra mamma och jag vet att jag kan vara en bra mamma. Jag skulle inte vilja ha barn nu, men då när jag är 19-22 hade varit helt underbart! 
Jag vill ha gått ut gymnasiet i alla fall, vilket jag gör/gjort året jag är 19! :) 
Men vi hörs!
Puss / S

Såhär tvingar Jojo mig att se ut på hennes släktkalas

- notera att jag hatar att bära klänning och kjol. Gick endast med på detta faktum eftersom jag fick använda hennes nitarmband.-

Släktkalas osv.

Yo! 
Varit vaken sen kvart i åtta imorse, haha orkar inte....
Men idag ska jag hem till Jojo på hennes släktkalas! :D 
Ska komma lite tidigare så vi kan hjälpa varandra att fixa håren. x) 
Sen imorgon så ska vi bleka mitt hår, meep. :3 
Appen funkar fortfarande inte, försökte imorse så fick gå in på safari och allt för att uppdatera till er imorse, aldrig igen.... 
Men vi hörs senare, har ett inlägg tidsinställt till 17:00 om det där med att jag vill bli ung mamma! ;) 
Puss / S
SÅ JÄVLA KUL AHHAHAHAHAH

Godmorgon

Vad i helvete gör jag vaken? 

JAG KLARADE DET

JAG FUCKING KLARADE DET, JAG FICK INTERNET PÅ DATORN WOO.
Haha, kom ju inte in på blogg.se appen så tänkte jag "okej, men jag tar datorn istället då." 
Fick inget internet... MEN NU TVÅ TIMMAR SENARE SÅ, WOO! 
Haha, så glad jag blev.
Nu ska jag gå och göra te till mig själv eller nått sen ska jag sitta vid tumblr hela kvällen, vi hörs imorgon! 
Puss 
/ S

YO

Heej
 
Just nu så snackar jag med pontus och filip. Varken jag, soffi eller madde kommer in på blogg.se appen så därför kan de inte skriva!
 
Men jag måste återgå till dom nu skriver sen
 
/J
 

Piercingar jag vill ha osv

Jag tänkte göra ett inlägg här om vilka slags piercingar jag vill/kommer att ta! :D 
Och även berätta var jag skulle vilja ha tatueringar och jag kommer berätta hur jag vill att vissa ska vara.
Sååå... Jag vill ha navelpiercing och näspicering, ska få navelpiercing nästa år och förmodligen i näsan också! :D 
Sen vill jag ha snakebites (en piercing på varje sida av underläppen), smileypiercing och tungpiercing. 
Jag vill ha en tatuering på min tumme, jag och Madde ska göra en likadan är vi kallar den tvilling tatuering. x) 
Sen vill jag ha en på min handled, min vänstra fot, axeln och sen vet jag inte om jag vill ha fler! 
Men det är det som jag vill ha än så länge! 
Hihi, puss. 
/ S
 

Om nom nom

 
Hej! Just nu sitter jag på fritidsgården på skolan och dricker varm choklad med digestive och sanna <3 hihi om nom nom <3 hörs sen /J

Trolololol

Tjaaa. 
Sitter på svenska lektionen nu med Jonna, Rasmus och Madde. Det är ett grupparbete vi gör, man ska göra en skoltidning liksom. Men efter att Ellinor åkt hem ikväll/eftermiddag ska jag gå hem till Madde så ska vi plugga tillsammans, fixa klart tidningen och så. Hehe. c:
Men vi hörs senare och kika in igen klockan 15:00, tidsinställt inlägg till då! :D 
/ S
Jag och Madde, jag och Jonna och sen alla tre! :D 
 

Såhär ska killars magar se ut!

Godmorgon!
Idag händer inte så mycket, min kompis ska komma till min skola och sen ska vi hänga lite efter att jag slutat. Trololol, hänga.
Ska hem till pappa idag också & imorgon bär det av till Jojo, jag är bjuden på hennes släktkalas! :D
(Jag räknas som en i deras släkt trolololol)
Men vi hörs!
/ S

Såhär tycker jag det ska vara... ^_^


Tonårsbossen

Tja! Kollar på tonårsbossen nu med mamma och Niclas och är fett irriterad. Smsar också med Sara. :D
imorgon händer typ ingenting, min kompis kanske kommer hit, det får vi se om det blir av eller inte.. 
var ju hos morfar och hans fru idag, vi gick och åt på kina restaurang och så, riktigt gott mannen!!!! 
Men vi hörs, puss
/ S

Länkbyte

Har länkbyte med denna fina tjejen Sara nu, så kolla in hennes blogg! Verkligen jättefin! :D 
Hon ger tips på hårprodukter osv, verkligen värt att checka det! 
SÅ CHECKA DET ERA MOTHERFUCKERS.
Okej Sofia, coola ner nu va.

Hehe, hejdå! :D 
/ S

10 saker ni inte visste om mig

10 NYA SAKER NI INTE VISSTE OM MIG / M
1. Jag älskar min lillasyster mer än allt annat, kan prata med henne om allt <3
2. Jag älskar jeans mer än mjukisbyxor faktiskt, kan typ sova med mina jeans.. har faktiskt gjort det ett antal gånger... 
3. Jag har nästan alltid hoodie på mig :D
4. Min lillasyster brukar sova inne hos mig 
5. Jag har en rutin på morgonen så jag måste vara fixad och så tills klockan 7, sen äter jag frukost o tittar på tv resten av morgonen lol
6. Jag älskar att kramas, kramar vem som helst typ om jag känner för det. 
7. Vissa dagar är jag såhär: Touch me and you'll die.
8. Jag har börjat träna på gym. 
9. Jag snackar med min hund som om hon va en människa :D lille walpen
10. Har bara ett få antal personer som jag faktiskt litar på, på riktigt <3 

Riktigt bra cover!

Har hört denna covern nu ett antal gånger och tycker att den är riktigt bra! 
Min musiksmak också! :D 
/ S

Jättegullig tjej, verkligen!

Började snacka med denna tjejen idag och hon är verkligen underbart snäll! Länkbyte med henne ikväll kommer upp klockan 20:00! :D
Sitter nu i morfars bil, ska hem till honom!
Och btw så lurade jag mamma innan, check it out haha!
/ S


10 saker ni inte visste om mig!

1: Jag lärde mig att cykla utan stödhjul när jag gick i 3-4 klass.... (pågrund av min dåliga balans..)
2: Jag har dansat sen jag var 5-6 år.
3: Jag snackar jättemcket med mig själv! hahaha x'''D
4: Mitt favorit ämne i skolan är Spanska.
5: Jag tycker att rymden är jätte awsome! Jag älsakr allt som har med stjärnor och plateter att göra :)
6: Mitt skåp i skolan är JÄTTEväl stadat men mitt rum hemma ser ut som ett bombnedslag xD haha jag fattar inte hur jag kan ha det så städat i skolan och inte hemma x'''D
7: JAg tycker inte om att stå i centrum, typ på en fest eller så.. haha
8: När jag var liten ville jag bli läkare, inte en som pratar med pasienterna eller så för de var tråkiga tyckte jag haha, utan någon som typ tar prover och så. (det villl jag inte längre)
9: Jag simmar snabbare under vatten än ovanför vatten, och jag kan hålla andan jättelänge när jag simmar.
10: Jag ÄLSKAR mjölk haha, jag kan dricka hur mycket mjölk som helst. Och får jag inte mjölk på en  dag blir jag knäpp haha xD
 
/J
 

Fett tråkigt

Hej!
Idag har jag typ dampat sönder på blogg.se's kodmallar och skit! Men jag ska se om jag kan fixa det så smånign om!
Men just nu snackar jag med filip på skype! Och han försöker övertala mig om att jag ska spela nåt spel med honom. Men det går inte så bra ^^ Men jag funderar på att göra det ändå för att vara snäll ;)
 
Men vi hörs senare
/J
 

10 saker ni inte visste om mig

1. Jag vill bli ung mamma (inte typ 16 and pregnant, kommer inlägg i helgen om detta)
2. Jag vill ha piercingar och tatueringar (kommer göra inlägg om detta senare) 
3. Jag klarar mig absolut inte utan min mobil, mitt busskort och mina nycklar. Det är mitt liv
4. Jag vill göra något extremt med mitt hår, men vet inte vad
5. Jag har svårt för att lita på folk, bara några få personer får veta nästintill allt
6. Jag är inte nöjd med min kropp
7. Utan musiken hade jag inte varit här idag
8. Jag står jättenära min lillasyster
9. Jag hatar Sverige
10. Mitt favoritämne i skolan är engelska
 
/S

Har inlägg tidsinställa

YO!
Sov inte alls bra inatt, jag vaknade inte en enda gång men jag drömde extremt obehagliga drömmar hela natten, så sov helt oroligt. :( 
Men men, får väl hoppas att det går över någon gång längre fram.
Idag har jag ett inlägg tidsinställt till 12:00 och ett till 19:00 så glöm inte att checka in då! :D
Och såg innan att besöksrekorded höjdes ännu mer efter att jag hade gått och lagt mig, tack så sjukt mycket!<3

Nu ska jag fixa det sista inför skolan och sen gå och möta Madde, vi hörs i eftermiddag! :D 
/ S

WOOOOOOP WOOOOOOOP

Tack så mycket för att ni lyckades ge oss besöksrekord igår!!! Som sofia sa siffran är låg men vi är ändå SUPER glada!!!
Men dessa dagar jag har varit sjuk (igår och idag) har jag suttit och lärt mig blogg.se's sidmallar och kodmallar! Så kanske blir det lite ändringar (ingen xD) i bloggen, men denna gången vill jag att det ska bli perfect!!
Imorgon blir det lite mer jobb för mig eftersom jag kanske ska kunna släpa mig till skolan på fredag! Jag har missat för mycket dessa tre dagarna! Sen på lördag ska jag ha släkt kalas! Så då blir det paketöppning =D =D =D
förhoppningsvis ^^
Men mu ska jag gå och sova och så får ni ha det gött ^^
 
/J
 

BESÖKSREKORD IGEN, NI ÄR BÄST

Siffran är fortfarande låg men ni gav oss fucking besöksrekord igen!! :D 
Ungefär 15 mer än igår, inte så mycket, men ändå besöksrekord! Tack, ni är bäst. <3
Nu kan jag sova gott, haha. 
Skoja, jag sover aldrig gott.
Men vi hörs imorgon, puss <3 
/ S

Veckans låt

En riktigt sprallig låt som man blir glad av :D Man kan typ inget annat än att älska videonlolz <3
 

Förlåt!!!

Asså förlåt så hemsk mycket att min update suger.. Men har extrem bloggtorka och är inte inne på datorn jätteofta och ja. Asså jag kan skriva inlägg från mobilen, men det funkar inte att skriva sånna långa bra inlägg och man kan inte lägga ut bilder därifrån heller så jag har helt enkelt struntat i det. 
Vi hade ju besöksrekord igår! Wiho! Tack alla underbara läsare puss på er! Fortsätt såhär. Man blir liksom mer peppad till att blogga när man har fler läsare och så. 
Ni kan ju gärna ge mig lite tips på vad jag ska hitta på i bloggen och så, videoinlägg, frågestund m.m. Berätta vad ni vill. Det är ju inte så kul om man startar en frågestund och så får man inga frågor, lolz. Men tack o hej bjuder på lite fina bilder från de senaste dagarna, helgen och så japp, lolz / M

Bilderna från Egypten

Har ju inte visat bilderna jag tog i Egypten! Kommer inte att ta alla då det är ungefär 650 stycken och vissa är på mina kusiner och andra i min släkt och jag vet inte om det är okej för dom att jag lägger upp bilder på dom! 
Men här är vissa. :) 
 

Asså va?

Som alla vet så skrev jag ett inlägg om Joakim Berg och Julia Dahlberg Nilsson igår, om deras förhållande.
Jag fick flera kommentarer om att de inte alls är tillsamamns, att Joakim är tillsammans med nån som heter Jonna och att han var det när han och Julia tog pussbilden. Och helt ärligt, så blev jag extremt förvirrad när jag såg kommentarerna.
För överallt på facebook, bloggar osv har det stått att de är tillsammans och blablabla. Och nu vet jag inte alls vad som är sant och vad som inte är sant längre, haha... 
Men nu vet ni i alla fall att jag inte visste om det som ni sa, om det nu är sant! 
Hur som helst, så när (om) jag får reda på hur det är så ska jag skriva om det igen! 
 
Btw så kommer det upp en ny kategori snart på bloggen som är om skvaller, hihi.

/ S

Sofias spellista <3

Hej alla söta <3
 
Tack så mycket för att ni hjälpte oss att få besöks rekord igår <3 Som sofia sa även om siffran är låg är vi jätteglade <3
 
Jag orkar inte att vara sjuk just nu... Missar allt för mycket i skolan.. Nu skaa jag bomba mig själv med glass, te, och musik från sofias AWSOME spellista <3  Nu MÅSTE jag bli frisk!!! Annars kommer jag få en pizza i huvudet av Sanna på fredag ;) Det blir nog inte så kul xD så nu får förkyldningen försvinna!!!
Någon som är intereserad av att få en förkyldning?! Jag skickar den direkt om det är någon som vill ha den ;)
 
/J
 

L-o-l-z

Trololol så säger Madde.
Idag har vi haft matte, svenska & slöjd än så länge. På slöjden följde jag med Erica hem och sen gick vi tillbaka till skolan.
Till lunch var det kycklingwook, asgott!
Nu har vi snart fysik, sen tyska och tillslut SO.
Snackat med Vicki idag, omg det kanske blir av!!! (ni får veta närmre vad det handlar om ;))
Längtar hem så jag kan äta päron, är sjukt trött haha.
Sen ska jag iväg på dans ikväll, Jojo kommer inte... :(
Men vi hörs! Puss
/ S

Jag och Erica igår


I'm all alone but you can't feel that

Godmorgon!
Sitter i skolan nu & första lektionen är engelska.
Lyssnar på musik, Miss May I. :D
Är så extremt avundsjuk på alla på instagram som är såååå fina... ):
Och tumblr för den delen också, trololol.
See you, you beautiful fuckers <3
/ S


Godnatt sötnosar

Orkar inte blogga mer idag så säger godnatt redan nu! Imorgon är det dans, hoppas Jojo kommer för det är as viktigt nu typ. Men ja.
Tack för att ni slog vårt besöksrekord med unika, vi har ju inte haft bloggen så länge så även om siffran är låg är vi glada!
Vi hörs imorgonbitti.
Puss & godnatt / S


Kladdkaka med kolasås & te

Åh så galen jag är. Men så jävla gott!
/ S


Mamma är bäst

Hej! Min mamma är bäst! Förkyld som jag är så kommer mamma hem med................…MED TVÅ MINI DONUTS <3 de är så söta <3 /J


Sånglektion.

Blabla.
Sitter nu och skypar med Amanda, hihi om 1 månad och 1 dag åker jag till henne! :D 
Överlycklig, snart ett år sen vi träffades sist. 
Men nu ska jag åka på sånglektion, vi hörs! 
BTW SÅ HAR VI BESÖKSREKORD IDAG, WOO
/ S
 

Joakim Berg och Julia Dahlberg Nilsson

Asssåååå.. Ja. Det går runt på sjukt mycket bloggar nu och framför allt på facebook om Joakim (Jockiboi) Bergs och Julia Dahlberg Nilssons förhållande. Folk twistar sanningen så idiotiskt mycket. 
Julia är inte 13-14 och Joakim är inte 28-29. Julia är 97a och är 15-16 och sen vet jag inte hur gammal Joakim är, läste det någonstans men jag kommer inte ihåg vad det är.
För det första, dom har inget olagligt förhållande. De är kära, låt dom vara kära utan att ni ska komma och hoppa på dom! 
Kärlek har ingen åldersgräns (enligt mig) och ålder är bara en siffra. Jag själv tycker att dom är överdrivet söta tillsammans. Jag har aldrig varit ett fan av Jockiboi men jag har aldrig heller tyckt illa om honom. Att han och Julia nu gått ut med sitt förhållande gör att jag har sån fet respekt för honom. Han står upp för att dom är tillsammans och han skäms inte för det, vilket är riktigt bra. 
Så sluta kränka ner på dom två. Ni verkar inte ha någon aning om hur det är att vara kär.
/ S
 

Tips på hur ni blir pigga

Hej! :) 
Är hemma med lillskiten nu, det blev inget med Viktoria idag eftersom hon skulle iväg. Så ringde mamma och sa att jag hämtar Ella!
Nu sitter vi och väntar på att bullarna i ugnen ska bli färdiga och jag tänkte att jag kunde tipsa om en grej, som gör mig sjuktligt pigg och som faktiskt inte är ett dugg onyttig! 
Nämligen, päron. Ätit det varje dag efter skolan den senaste veckan, har varit så himla trött då! Och så fort jag ätit det blir jag pigg, vet itne varför haha. Men kanske det funkar för andra också så tänkte att jag kunde tipsa om det! 
Bjuder på bilder på mig och lillskiten.
Puss / S

Ömarm.se

Efter att Jojo & Filip brutalt misshandlade mina armar på busshållplatsen i söndags så har jag as ont i mina armar. Har varit öm enda sen i söndags, haha.... ):
Vi har en lektion kvar och det är svenska, tror jag. Vet aldrig om det är svenska eller engelska. :b
Men uh... Ja. Nu ska jag gå & va social med mina friends. Bjuder på bilder från studion igår, haha.
/ S


Pallar inte..

HEJ!
Idag är jag hemma från skolan.. För igårkväll kände jag mig as kass.. Men det känns bättre idag <3
Så jag hoppas jag får gå i skolan imorgon <3 ;) hoppas det <3
 
Men nu ska jga se om jag kan fixa ett par saker
 
/J
 
 

Peddo proviva

Yo!
Håller just nu på att dricka min peddo proviva. Den är fett läskig asså... Haha. :(
Ska snart gå till skolan och så, kort dag idag! Sen efter skolan ska jag va med Viktoria, vi ska ringa ett samtal o så, se om det blir något med en grej. :D
Men jag bjuder på en bild på mitt peddo osså uppdaterar jag senare!
/ S


Trött som ett as, nu blir det te dags.

Hej! :) 
Kom hem från dansen för typ en timme sen, vi lämnade av Madde på vägen hem. Åt när jag kom hem och sedan duschade jag och nu sitter jag vid datorn. Är trött som ett as, ska gå och fixa det med honung och sen ska jag se på Breakfast club, Amanda tycker jag ska kolla på den, så får väl göra det då! ;) 
Minns dock inte vad den handlade om haha... 
Men vi hörs senare eller imorgon! :) 
/ S
 
Bild från studion

Veckans band

Oli (Oliver) Sykes - skrik
Lee Malia - gitarr
Matt Nicholls - trummor
Matt Kean - bas
Jordan Fish - keyboard
Jag är inte helt säker på om detta stämmer, då jag inte vet vem som heter vad i bandet. Vet bara Oli eftersom jag ser honom överallt på instagram och tumblr och man ser aldrig dom andra. Men får väl hoppas på att detta är rätt med namnen och så! 

Tandläkaren

Hej! Jag skulle ha skrivit innan men jag glömde haha x''D men nu sitter jag på bussen påväg till tandläkaren.. Har nämligen tappat en bit av min framtan x( och den måate lagas! Sen är det dans på det men jag måste äta innan det! Kan inte dansa på tom mage ^^ men vi hörs /J


Yttre krafterna

Yoyo.
Sitter nu på elevens val med Madde och Ebba. Jag och Madde övar på vår geografi redovisning som vi har till imorgon, haha. Den är om yttre krafterna -därav rubriken- och jag ska memorera detta på något vis..
Skulle egentligen haft matte detta passet men fick byta till läxhjälp. Sen nästa pass är svenska och då ska jag fortsätta skriva på min novell. Trololol.
Sen blir det daaaaans idag! :D Wie. Och det blir ännu roligare eftersom Madde följer med och tittar på, meep. :3
Längtar tills showen som är på min födelsedag, hehe. :D 
/ S
 
bild från instagram

Lunch

Har lunch nu, gottgott, vet att ni e avundsjuka puss / M


Pallar inte mig själv haha

Haha, asså satt igårkväll och kollade kläder på en hemsida. Så tryckte jag in på alla kläder på tjejer, så kom världens finaste underkläder upp. Asså jag dööör...
Jag hatar när folk visar typ vilka trosor och bh:ar dom köpt osv.  Men asså... Gah. Dessa var typ sånt måste ha.
Känner mig riktigt pervers. Ok. Så nu går jag. Ok.
Hejdå.
/ S

Frullebulle

Halloj!
Sitter och äter frukost nu. Nej, ingen bulle. :D Flingor. Trololol.
Fett orättvist att alla i England har ledigt denna veckan också... Blöh på det. Men skit samma!
Idag är det dans och då ska Madde följa med in och kolla. :D
Vi har ju show 27e och 28e april, så nu är det stenhård träning på båda danserna som vi har! För vi ska nämligen dansa båda danserna, men olika dagar... Xd
Nu ska jag gå och dricka min peddo proviva, puss!
/ S


Travlit travlit

Tjaaaaa mina finaste booboos <3 
Varit i Malmö idag, som ni alla redan vet. Trololol.
Vi var där till typ..... fem eller nått. Sen kom Jojos mamma och Tobbe och hämtade upp oss så körde vi hem till Tobbes mamma. Ganska tråkigt där, gott bröd hade hon i alla fall lol.... 
Imorgon är det skola igen, blöh. Men som Anya sa, en dag närmre sommarlovet! :D 
Så awesome det ska bli när det är sommarlov, massa grejer inplanerade och så. And how awesome isn't that? 
Asså ni fattar inte så jävla snygga killar vi gick förbi idag, TVÅ FUCKING GÅNGER. Andra gången så puttade dock Filip mig så att jag höll på att ramla & självklart kollade den snyggaste på mig...
Haha, menmen. Sånt får man väl stå ut med! :D 
Filip har även skämt ut sig själv rejält idag & även mig och Jojo eftersom personerna Filip skämde ut sig för sedan gick efter oss... ): 
Menmen, nu ska jag dricka upp mitt te och försöka hitta mina shorts...
Och om jag inte skriver ett inlägg senare så godnatt! <3 
/ S

Hur jag vill se ut om jag ska på bal

Hej!
Här är en bild på hur jag skulle vilja se ut om jag gick på bal ;) <3
/J
 

Jag sjunger för mycket..

Jag sjunger för mycket tror jag... Jag spenderar minst 1 timme hemma om dagen med att gå runt o sjunga o dansa o så. Härlig känsla faktiskt. Bara sätta i hörlurarna o försvinna från världen ett tag. Ett tips från mig till er är att om ni har haft en riktigt dålig dag och allt bara har gått fel så sätt på lite glad musik eller vad man ska säga. Musik som gör dig glad. Sätt på högsta volym så att du inte hör något runt omkring, sen bara sjung o dansa. Man mår så bra av det! Testa det nån gång säger jag bara ! / M
 
 

Trååååååkigt

Hej, nu sitter jag och har as tråkigt hos tobbes mamma.. Ska snart och lämna soffi och hämta min väska och sen åka hem! Hoppas jag!!! Vi hörs /J


Stortorget

Hejhej!
Sitter på stortorget i Malmö nu med Jojo & Filip, come see us fuckers innan vi åker hem! :D
Trololol. Skoja. Ingen kommer komma. Trololol.
/ S

Det blåser


Bilder från photoshooten igår

/ S & J

Nians baloutfit

Såhär skulle jag kunna tänka mig att min bal outfit skulle kunna se ut i nian! :D 
Vad tycker ni? 
/ S
Detta är slarvigt ihop satt och så eftersom jag är sjukt trött och orkar inte leta. xd 
Men jag släpper aldrig mina skelett mannen. <3

Soffis säng är myyyysig

Hej! Nu ligger jag i soffis mysiga säng och väntar på att klockan ska bli 13.15 så bussen går in till malmö där vi ska möta filip :) vet inte hur länge vi är där inneb men sen ska jag på fika hos tobbes mamma -.-' pallar inte... Sen är det ju skola imorgon igen... Vi hörs senare /J


Ett meddelande till alla fina killar därute


Hur jag sminkar mig


Asdfghjkl snygg rumpa!

Godmorgon!
Jojo ligger och sover och min lillasyster springer runt där nere och skriker....
Jag har tidsinställt inlägg till 12.00 & 13.30 och Jojo ett till 20.00, så glöm inte att kolla in då!
Nu ska ni få se en sexig rumpa medans jag dricker cola.
Puss /S

Oliiiii <3


Godnatt från oss<3


KOM IGEN KOM IGEN KOM IGEN!!!!!

Asssååååå... statistiken steg typ såhäääääääär mycket på en halvtimme och jag blev bara helt "men what? hur gick det till?!" haha dog.
Nu sitter jag och skypar med Ellinor (klicka på hennes namn så kommer ni till hennes blogg) och Jojo sitter och skypar med Pontus! 
Men ha en trevlig kväll/natt och fortsätt att besöka bra! :D 
/ S

Vår rätta sida

ox
 
 

Snabb bild

Snabb bild på håret, ska fixa lite med bilderna som jag och Jojo tog innan! :) 
Men såhär ser det ut nu. :D 
/ S

Hejheh

Hej,, förlåt för min dåliga uppdatering. Men blogg.se appen funkar inte igen så jag kan inte få till bra inlägg därifrån, så nu har det få blivit såhär. Idag har jag varit på entre med min fina vän Tess. Har handlat en 1D tidning och samlarkort. Ni får några cp cam bilder sålänge lolz. XOXO / M

Färgat överhåret

Tja!! 
Jojo har hjälpt mig att färga överhåret svart igen, så nu är överhåret svart och det under brunt/oranget. Hihi.
Vi skulle ladda upp ett inlägg innan men Jojos mobil ville inte, så vi lägger upp bilder från färgningen senare! 
Jag ska också lägga upp en bild på hur mitt hår blev, har tagit lite bilder med kameran och så.
Men vi hörs!
Puss 
/ S

Donken med la familia

Tjatja!
Sitter på donken nu med min familj, Ella ville äta här, haha.. >.<
jag och Ella väntar på maten så vi tog cp bilder. :3
/ S


Perfection


På väg till Malmö!

Hejhej!
Sitter i bilen nu med min mamma, lillasyster och Kim. :) Vi ska in till Malmö så ska Kim och Ella gå till leksaksaffären och jag och mamma ska gå till Shock för jag ska visa henne lite grejer plus köpa en bandana där. Jag skulle köpa det på påsklovet men så ångrade jag mig, tänkte att jag kan sno min kompis. Hahah. Men sen sa mamma att hon kan betala det så då blev det bra, haha!
Men vi hörs senare. :)
/ S


DAMPDAMPDAMP.

Jag får damp. På riktigt typ.
Har gjort en video där jag visar hur jag sminkar mig och så eftersom jag blivit tillfrågad att göra det.
Redigerade as bra och så och sedan skulle jag ladda upp skiten till youtube. Så stängdes hela programmet ner och jag hade inte sparat den. Så jag började om igen liksom, sparade allt och skulle publicera den sen igen och det la av igen. Fick sån damp. Så gick in på youtube och skulle ladda upp videon där ifrån istället men då var videon i fel videoformat och jag har inte en jävla aning om hur man fixar det. Gah damp.
/ S
 
As gammal bild från instagram.

Sluta ta för givet att alla killar är idioter.

Jag stör mig något så in i helvete  på att många tjejer tar för givet att alla killar är idioter.
Ni förväntar er så jävla mycket av dem. Ge er jackan när vi fryser, komma över med choklad när vi har mensvärk och ge er massa pussar, ni förväntar er att dom ska vara perfekta.
Men hur många bilder osv finns det egentligen på facebook där det står hur en tjej ska vara mot en kille? Hur mycket kräver dom av oss egentligen? 
Kan tänka mig att många killar mår otroligt dåligt över att deras tjej just dumpade dem för att de inte var bra nog för henne. Men för fan. De är inte perfekta. Det är inte någon. I så fall kan du gå och köpa en fucking Ken. Många killar förväntar sig inte att vi ska vara perfekta, ändå går vi runt och säger "If you want a perfect girlfriend go buy a Barbie" men jesus. Asså åh, jag dampar. 
Om ni slutar förvänta er så himla mycket av killar så kommer ni inse att det är så jävla många killar i denna världen som faktiskt är sjukligt underbara. På så många andra sätt än vad ni tänkt på.
Peace peepz. 
/ S
 

Let's do this motherfucking shit.

Sååå efter en massa långa och jobbiga konversationer igår har jag ansträngt mig till det yttersta för att vara glad idag och jag är fortfarande lite speedad, hehe.
Så nu ska jag uppdatera fint och bra hela kvällen och så. Eller ja, hela helgen och så haha. Ska även få mina underbara, kära vänner att uppdatera. ;) 
Haha, men nu ska jag skypa med Amanda snart så vi hörs lite senare! 
Puss / S 
Jag är pervers, okej. 

Ingen rubrik.

Jag har tänkt på det här, jag blir inte sur så lätt. Visst, jag kan bli irriterad eller verka irriterad. Men det är ganska svårt att få mig sur, på riktigt. Och ibland så blir jag så sur att jag sedan är sur typ as länge, men då blir jag sur på allt och alla och det finns bara tre sätt för mig att få ut den ilskan och bli på bättre humör igen.
Just nu är jag i en sådan fas, sen jag kom hem från Egypten har jag bråkat med olika personer och nu känner jag att jag går igång på allt och allting. Till exempel blir jag otrolig irriterad på att det bara är jag som uppdaterar när vi faktiskt är 3 stycken som håller i bloggen, i vanliga fall skulle jag faktiskt inte brytt mig så mycket. Men nu mår jag så jävla dåligt psykiskt också osså har jag den här ilskan inom mig. Men blir jag glad igen så är det svårt att faktiskt få mig sur.
Framför allt nu på senaste tiden har det varit så att jag blir sur i perioder liksom och det är jättejobbigt. 
Känner hur det bara bubblar inom mig och helt ärligt är jag inte van vid att känna sån här ilska. Fan vad jag stör mig på allting nu.
Vi hörs.
Puss / S
(detta inlägget är tidsinställt.) 
 

Ni suger, ok.

Madde & Jojo. Ni suger fucking kuk på att uppdatera. :) 
Men skitsamma, jag har ju haft egen blogg innan så jag tror att jag klarar av att blogga ändå och hålla er underrättade! ;) 
Om drygt en halvtimme ska jag kolla på Tonårsbossen med mamma på tv3. Haha, tyckte att det verkade helt intressant, vill se hur alla kommer ha hand om ekonomin. xd 
Själv är jag ganska bra, när det gäller min egna ekonomi. Inte familjens! 
Ska göra te sen med ett ton honung i (eller i alla fall den honung som finns kvar...) och sen vet jag inte vad jag ska göra efter tonårsbossen. Beror på hur trött jag är så går jag kanske och lägger mig, men ligger vaken ett tag. Eller så gör jag något annat. xD 
Jag har ingen aning. Men nu ska jag spamma Madde och Jojo på kik och dampa lite på dom så att dom tror att jag är sur, hihi.
Puss / S 

Soxxi loves it


Svar på kommentar.

Sitter på lektion nu men orkar inte jobba så gick in här iställlet och tänkte att jag kunde svara på kommentaren nu. :) 
Enda anledningarna till att jag inte gör det är för att ett, jag har inte pengar.... :( Varken till BVB biljett eller tågbiljett upp till Sthlm eller tillbaka ner till Skåne. Måste ha pengar till andra grejer och jag har typ inga kvar nu heller.... 
Och för det andra, vet inte vem jag skulle gått med. o.o 
/ S

Min vante är trasig, typ.

Hejhej!
Har lunchrast nu, försökte få Madde eller Jojo att uppdatera, men of course not. -.-
Såg även att Alexandra kommenterade igen & svar på din fråga: jag tror inte det är lönt om vi har bloggträff för vår blog är inte så stor. Men vi/jag (beror på om alla kan) kan ju åka och träffa dig privat, i Malmö då. Om du vill. :)
Nästa lektion är SO, då har vi geografi. Ser faktiskt fram emot den för vi ska börja på en ny grej. :) Vi skulle börjat med det igår men då gick brandlarmet och när vi fick komma in igen så var lektionen slut.
Men vi hörs sen när jag kommer hem (runt 15.20 tror jag) och då ska jag lägga upp svar på den kommentaren som jag inte irkade svara på genom mobilen. Och anledningen till att jag inte orkar det är att i mobilen blev det as störiga tecken och sånt på kommentaren. x)
Men vi hörs!
Puss / S

Och btw, min vante har typ gått sönder lite och jag hittar ingen sax på denna skitskolan. :(


ALEXANDRA?

Såg att vi hade fått denna kommentaren av en tjej, blev as glad haha. :)
Men Alexandra, om du fortfarande läser vår blogg kan du väl kommentera detta inlägget eller lägga till mig på fb, Sofia Norell, så att jag kan prata med dig? :D
Skulle varit as kul, hehe.
(kommer upp ett inlägg senare idag där jag svarar på en kommentar jag fick, orkar inte göra det i mobilen bara)
/ S


If only he knew about the world without the bullshit and the lies


Godmorgon

Hejhej hann inte fixa mig så mycket idag, gick upp ganska sent enligt mig själv haha, måste vara klar sju så ja.. Men nu ska jag ta frukost och sånt, vi hörs sen puss! /M


Min drömkille del 2

1. Krama en mycket
2. Kramas bakifrån
3. Älska mig, osminkad, sminkad, upklädd, inte upklädd
4. Gilla att titta på skräckfilm med mig
5. Duscha ofta 
6. Använda parfym 
7. Tåla att jag kan bli riktigt irriterad och grinig ibland..haha
8. Inte skämmas över att umgås med mig
9. Kyssa mig inför folk utan att skämmas
10. Kunna prata om att jag är deras tjej med sina kompisar utan att skämmas
11. Ha bra attityd
12. Inte slåss... hahah
13. Han ska inte säga att han ogillar saker som jag älskar
/ M

Ridning

Kom hem från ridningen vid tjugo i sju ungefär, då åt jag och pappi...nomnomnom 
Tänkte att jag ska lägga ut min drömkille del 2 idag kanske.. hmm vi får se! Men sen när jag hade ätit gick jag runt och sjöng lite haha.. sen tog jag mig ett bad och använde min nya scrub från body shop som luktar oooootrooooliiiigtt gott.. och sen body lotion med samma doft... mmmmmmm
Men nu ska jag återgå till min fina franskläxa, och min vackra musik.. puss på er !! / M

Tråkig buss -.-'

Hej, just nu sitter jag på en tråkig buss påväg in till dansen! Jag har blivit trött på att åka buss.. Men det är ganska kul när man får ett sms av en komis som har satt sig på fel buss!! Haha xD det är kul xD men ska snart få träffa soffi <3 har saknat henne såååååååå! Även fast vi sågs i fredags xD <3 ha det bra /J


Mellanmål.

Hej!
Sitter nu och äter mellanmål så hag kan orka dansa ikväll. Dricker te med as mycket honung, mumsi!
Men vi hörs senare.
Puss / S


Lunchrast :3

Tjatja!
Har lunchrast nu, nästa lektion är NO. Då har jag prov i fysik... Hade prov i matte innan, gick vä hyffsat.
Sitter och lyssnar på musik nu och så och försöker att lugna ner mig, för dampar över en grej hehe. :3
Men vi hörs!
Puss / S


Stolt tjej!

Haha, såg nyss hur bra Madde och Jojo uppdaterade igår, riktigt stolt över mina girls! ;)
Jag själv hann inte uppdatera då jag fick veta igår att jag ska göra både matte och fysikprov idag och jag kunde bokstavligt talat inget på fysiken, så jag fick spendera hela eftermiddagen till att plugga. Sen fick jag sova lite för jag var så himla trött! Sen var det middag och sen skulle jag iväg på sånglektion. När jag kom hem så var jag tvungen att duscha och sen plugga lite till. Sen gick jag och la mig.
Men idag blir det förhoppningsvis bättre uppdatering!
/ S


Skolan

Just nu e jag i skolan och håller på att somna!! Jag är så trött asså! Men ska försöka ta mig igenom dagen och sen i eftermiddag ska jag och några klasskomisar ha hand om en egen idrottslektion... *gulp* aja det går nog bra! :) sen blir det dans med soffi ikväll om hon nu kommer ;) /J


Morning

Hola gubbs and girls! Idag är det skola som vanligt puuh.. Sen ska jag rida ikväll så det ska bli kulkul. Denna helgen ska jag åka och handla nya kläder och sånt med mammi så det ska bli jätteskoj. Men nu måste jag återgå till frukosten.puss!! /M


Veckans låt

Oasis- Stand By Me 

Before i die~Fashion inspiration

// M

HOLA

Hejhej! Ett tag sen gubbs. Hur har läget varit? Jo, själv har det varit sisådär men det är på väg upp. Juste tänkte berätta att jag har blivit helt obsessed vid ett sånt gammalt typ rock band som heter oasis, så sjukt bra!! Deras mest kända låt är nog wonderwall skulle jag tro, riktigt bra!! Kommer nog upp sånt inspiration inlägg senare ikväll med bilder och så. Veckans låt också ! Ha det gött så länge gubbs and girls !!


Det var längesedan!

Hej bloggen :)
 
Idag fick vi sluta innan slöjden men vi är tvugna att svara på några frågor och skriva om något slags träslag...
AS TRÅKIGT!!
 
Men något som piggar upp mig är det fina vädret! =D Det börjar ÄNTLIGEN bli vår!!! =D =D
Men ikväll blir det att dra till självförsvaret!  Fasten jag är så trött att jag håller på att somna...
Men gud vad hungrig jag blev haha <3
 
Vi hörs
/J
 

Nu drar vi igång igen!

Okej så nu har jag haft hela påsklovet på mig att samla mig.
Så godmorgon!
Idag drar skolan igång igen, blöö...
Men vi ska också få igång bloggen igen! :D
Men nu måste jag fixa färdigt mig innan jag ska gå och möta Madde!
/ S